Sneak peak: Black box van de topverkoper

Vandaag is de wereld één grote marktplaats waar digitaliteit en sociale media een cruciale rol spelen. Sommigen beweren dat verkopers als gevolg van deze evolutie niet langer een meerwaarde kunnen betekenen voor hun klanten. Maar niets is minder waar! Sales-goeroe Kathleen Cools geeft in haar nieuwe boek Black box van de topverkoper een nieuwe kijk op het vak verkopen.

Als gevolg van de digitale evolutie, moet de klassieke manier om naar verkopen te kijken, hertekend worden. En dat de mindset en vaardigheden om als verkoper succesvol te zijn, grondig aan verandering toe zijn.

Kathleen Cools vergelijkt een succesvolle verkoop met een succesvolle vlucht. Een black box is gevuld met alle vitale informatie over een vlucht. Er zijn verschillende belangrijke parameters die de verkoper voortdurend moet analyseren om bij te sturen. De black box is hierbij zijn imaginaire leidraad om een verkoop succesvol uit te voeren.

Neem een kijkje naar het eerste hoofdstuk

Wil je meer weten of  wil gedachten uitwisselen met Kathleen of je collega’s? Kom dan langs op onze volgende Management aan Tafel sessie op 24 januari én ga naar huis met een gesigneerd exemplaar van het boek!