Management aan Tafel: Een heerlijke combinatie van een boekvoorstelling, ontbijten én netwerken

“Succes in management requires learning as fast as the world is changing.” – Warren Bennis

Ook bij Brewery of Ideas zijn we helemaal mee met deze filosofie! Daarom organiseren we elke maand een Management Aan Tafel sessie. Een wat? Met Management Aan Tafel verwelkomen we elke maand een expert die recent een boek heeft uitgebracht in zijn of haar domein. Het accent ligt op inhoud, netwerking én interactie tussen de aanwezige managers en auteurs. En dat allemaal in een gezellige en informele setting!

 

Hebben we je kunnen prikkelen en wil je meer weten over de verschillende thema’s, sprekers en nog veel meer?
Lees dan snel verder en ontdek onze MAT-agenda voor dit najaar.


The wonders of storytelling with Magali De Reu
Onze eerstvolgende sessie is meteen heel bijzonder. Dit keer hebben we geen auteur, maar wel TEDx spreker Magali De Reu uitgenodigd. Zij werkt ook als blogger, copywriter, interviewer én natuurlijk als geweldige storyteller!

Storytelling is de laatste jaren uitgegroeid tot meer dan gewoon een marketingtrend. Het is een doeltreffende methode om de aandacht van de consument te trekken en je te onderscheiden van de concurrentie. Iets waar we allemaal naar verlangen, toch? Magali zal ons op 17 oktober alles leren rond deze interessante topic.

Boekenbeurs Nocturne ft. Management Aan Tafel
Sla jij liever meerdere vliegen in 1 klap? Dan kan je ook langskomen op de Boekenbeurs Nocturne op vrijdag 2 november. Daar kan je kennismaken met 5 management-auteurs en hun nieuwste boek. Hieronder kan je alvast het voorlopige programma bekijken! Na afloop is er nog een networking-drink georganiseerd zodat je nog wat kan napraten met de auteurs en de andere deelnemers.

Bevestig je deelname en koop een of meerdere boeken, incl een gratis toegangsticket:

<< Schrijf je hier in voor Management aan Tafel XL
ft. de Boekenbeurs Nocturne! >>

18u00 – 18u30  Verwelkoming
18u30 – 19u00  Dreamers Who Do, Hilde Helsen
19u00 – 19u30  De Obama-Factor, Luc Cipers
19u30 – 20u15  Six Batteries of Change, Peter De Prins
20u15 -21u00  Artificial Stupidity & We Myself & A.I., Gesprek met Fredo De Smet en Herman Konings
21u00 – 22u00 Closing network drink

Bart Lombaerts presents Meaningful Marketing
74% van de merken mag zomaar verdwijnen zonder dat de consument dat erg zou vinden, reclamespots worden massaal doorgespoeld en meer dan 20% van de consumenten heeft een ad blocker.

Betekent dit game over voor de merken? Nee, op 1 voorwaarde: organisaties moeten leren geven in plaats van te vragen.
In het nieuwe boek van Bart Lombaerts leer je waarom én hoe meaningful marketing de enige manier is om het vertrouwen te herstellen en een langetermijnrelatie op te bouwen met je klanten. Wil je meer weten? Schrijf je dan snel in voor deze MAT-sessie en kom langs op 28 november in het Van der Valk Brussels hotel in Zaventem.

Kathleen Cools on how to blackbox your way through life
In tijden van digitalisatie en sociale media is het als verkoper meer dan ooit belangrijk om toegevoegde waarde te creëren en iets te betekenen voor de klant. Dat klinkt natuurlijk mooi, maar hoe doe je dat nu eigenlijk? Kathleen Cools zal op 24 januari graag antwoord geven op die vraag!

In haar boek Blackbox van de topverkoper vergelijkt ze een succesvolle verkoop met een succesvolle vlucht.  Een black box zit alle vitale informatie over de vlucht, verschillende parameters spelen een belangrijke rol en de verkoper moet deze voortdurend analyseren om bij te sturen. Een black box is een imaginaire leidraad waarmee je verschillende verkopen succesvol zal kunnen afronden.

Digital transformation in your company with Peter Snoeckx
Blockchain, 3D-printen en Internet of Things zijn slechts enkele begrippen waar de media vol van staan, maar wat betekenen ze écht, en belangrijker, hoe gaat jouw organisatie ermee om? Zinvol digitaliseren, het nieuwe boek van Peter Snoeckx, begeleidt je stap voor stap richting digitale transformatie.
Breng ons een bezoekje op 20 februari en leer hoe je makkelijk een brug kan slaan tussen IT en business.

 

Kom hier meer te weten over alle MAT-sessies én schrijf je in!